Leva livet > Reseberättelser > Europa > Övernattning och spaupplevelse på Vann Spa
mar 2023Europa

Övernattning och spaupplevelse på Vann Spa

Vi vann en spavistelse med övernattning, spa, tvårättersmiddag och frukost. Vinsten skulle lösas in innan nyår, vilket vi inte skulle fixa. Tacksamt nog gick Vann Spa med på att förlänga vinst-tiden, så i början av mars var det dags.

Spaet på Vann Spa

Spaet på Vann Spa

Efter en lång bilresa från Värmland kom vi fram till Västkusten på eftermiddagen. Personalen i receptionen tog emot oss med ett leende och fick oss att känna oss välkomna. All personal på hotellet var väldigt trevliga och hjälpte gärna till om det var någonting vi undrade över.

Rummet var lagom stort för två med mycket bekväma sängar. Det var lugnt och tyst där vi bodde, och ingenting störde, som det kan göra på andra hotell.

Efter den långa bilfärden var det skönt att gå raka vägen till spa-avdelningen och kasta sig i poolen. Det var lagom mycket folk på spa, ingen trängsel eller köer. Vi provade på de olika poolerna, både varma och kalla, blompool och skogspool, ångbastu och vanlig bastu, fotbad, utepoolerna och olika duschar. Det passade bra både för vuxna och barn. Det var rent och fräscht överallt.

När vår spa-tid var slut efter två timmar gick vi en promenad runt anläggningen och tittade på utomhusaktiviteterna. Det fanns padelbana, tennisbana, minigolf, discogolf med mera, som säkert varit roligt att testa om man var där på sommaren. Efter promenad var det dags för middag. Brödet som serverades till middagen var jättegott. Den vuxna i sällskapet åt sotad lax till förrätt och hälleflundra till varmrätt. Den yngre i familjen åt pannkakor med sylt och grädde. Allt var jättegott och serveringspersonalen var väldigt trevlig och hjälpsam.

Frukosten var den bästa vi någonsin fått på ett hotell. Det fanns väldigt mycket att välja på och allt var jättegott. Det var lugnt i matsalen vid frukost, och inga köer till serveringen. Väldigt bra! En lugn och skön start på dagen.

Därefter badade vi lite till och körde lite fotbad innan det var dags att åka hem igen.

Sammantaget är vi väldigt nöjda med vår vistelse. God mat, fin spa-avdelning, trevlig personal och mysiga omgivningar. Vi åker gärna tillbaka igen.

230306 |