Leva livet > Guider > Sverige > Tips på hotell att besöka i Sverige i sommar
jun 2023Sverige

Tips på hotell att besöka i Sverige i sommar

Planerar du din sommarsemester? Sverige har en rad fantastiska hotell att erbjuda – så ta med din familj, partner eller vänner och ge dig ut på ett äventyr genom vårt vackra svenska landskap!

Treehotel i Harads, Norrland

Om du letar efter en annorlunda boendeupplevelse är Treehotel ett utmärkt val. Hotellet består av olika designerträdhus uppe i trädkronorna. Du kan välja mellan olika teman, som spegeln, fågelboet och ufon.

Till deras hemsida

Falkenberg Strandbad i Falkenberg

Detta hotell vid havet är perfekt för avkoppling och njutning. Med sin moderna design, spa-faciliteter och närheten till stranden erbjuder Falkenberg Strandbad en lyxig och avslappnad atmosfär.

Till deras hemsida

Hotel Skeppsholmen i Stockholm

Beläget på den vackra ön Skeppsholmen mitt i Stockholm erbjuder detta hotell en lugn oas i stadens hjärta. Här kan du njuta av den fantastiska utsikten över vattnet, promenera i de omgivande parkerna och ta del av stadens kulturella sevärdheter.

Till deras hemsida

Salt & Sill på Klädesholmen i Bohuslän

Om du är ute efter en traditionell skärgårdsupplevelse är Salt & Sill ett utmärkt val. Detta hotell ligger på en liten ö i Bohuslän och erbjuder vackra vyer, god mat och avkopplande stunder vid havet.

Till deras hemsida

Smögens Hafvsbad i Smögen

Beläget vid kusten av Bohuslän erbjuder detta hotell en fantastisk utsikt över havet och den pittoreska hamnen. Du kan njuta av spa-faciliteter, utomhuspooler och närheten till Smögens berömda fiskerestauranger.

Till deras hemsida

Arken Hotel & Art Garden i Göteborg

Besök Arken Hotel & Art Garden i sommar och upplev en avkopplande oas i naturskön omgivning nära Göteborgs kust. Njut av den lugna trädgården, avslappnande spa-faciliteter och närheten till kulturella sevärdheter i området.

Till deras hemsida

Blacksta Vingård i Flen

Med utsikt över sjön Långhalsen och omgivet av viltrika skogar, vidsträckta ängar, trädgårdsodlingar och rader med vinrankor finner ni denna lilla pärla till vingård i hjärtat av Sörmland. Gården finns här för speciella tillfällen, för den äventyrslystna, för livsnjutaren och för att höja affärsmötet ännu en nivå. Här lagas maten med råvaror från sjön, skogen, odlingarna och producenter runt omkring oss. Här-producerat vin, öl och sprit finns att svalka gommen med.

Till deras hemsida

Yasuragi i Stockholm

Detta hotell är inspirerat av japansk kultur och erbjuder en avkopplande och harmonisk miljö. Yasuragi har en stor spa-avdelning med varma källor, japanska bad och olika behandlingar.

Till deras hemsida

Stora Hotellet Bryggan i Fjällbacka

Beläget i den pittoreska fiskebyn Fjällbacka erbjuder detta hotell fantastisk utsikt över skärgården och nära tillgång till båtturer och fiskeutflykter. Utforska den vackra naturen och njut av färska skaldjur på någon av de lokala restaurangerna.

Till deras hemsida

230628 |