Leva livet > Guider > Resor > Billigaste veckan att resa under hösten 2022
nov 2022Resor

Billigaste veckan att resa under hösten 2022

Vill du ut och resa i höst, men vill inte att det ska kosta skjortan? Vi på Leva Livet har tagit reda på när den billigaste veckan att resa på i höst är, och det är snart!

Resorna under hösten 2022 är en bra bit billigare än resorna under sommaren 2022, så hösten i sig är en bra reseperiod om du vill spara pengar. Vill du komma så billigt undan som möjligt bör du försöka komma iväg mitt i veckan och inte under helgen, tisdagar brukar vara den billigaste dagen att resa på. 

Så vilken är den billigaste veckan att resa på under hösten? Vi har spanat in flera olika resejämförelsetjänster och vecka 47 är höstens mest prisvärda vecka när det gäller flyg till olika destinationer i Europa. Rent generellt är november en bra månad att resa på för att komma billigt undan. 

Ett tips är besöka någon av Europas storstäder, som är höstens mest plånboksvänliga destinationer. De billigaste städerna att besöka är Gdansk, Prag, Budapest, Berlin, London och Paris, men även Polen och Tjeckien är budgetalternativ. 

Hitta din nästa resa här

221103 |