Leva livet > Om oss

Om oss

Vi finns för dig som vill förgylla livet!

Leva Livet drivs av bolaget Senior World AB med säte i Göteborg. Leva Livet publicerar inspirerande innehåll och guider för olika resor och upplevelser.

Leva Livet

Vi på Leva Livet har ett mål – att hjälpa dig sätta guldkant på livet! Vi tipsar om hotell, upplevelser och resmål samt guidar dig genom städer, restauranger och äventyr. Vi har även ett hundratal reseberättelser som du kan läsa för att drömma dig bort, eller för att få inspiration till din nästa resa. 

Via våra nyhetsbrev delar vi med oss av våra senaste artiklar, exklusiva erbjudanden från våra samarbetspartners och roliga tävlingar. 

Samarbetspartners

Med våra nyhetsbrev- och sms-utskick samarbetar vi med olika företag inom segmenten resor och upplevelser. Dessa erbjudanden finns endast tillgängliga via e-post och sms.

Är du ett företag som är intresserad av att synas mot våra prenumeranter? Kontakta oss på info@levalivet.se

Prenumerera på utskick – få exklusiva erbjudanden

Genom att prenumerera på våra utskick får du tillgång till våra senaste artiklar, exklusiva erbjudanden och tävlingar. Klicka här för att prenumerera på våra utskick >

Genom att klicka på “Prenumerera” samtycker du till att Leva Livet skickar dig erbjudanden och annan information via e-post och sms. Du kan när som helst avregistrera dig.